Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πληροφοριακό Σύστημα ΜΟ.ΔΙ.Π

 Το Πληροφοριακό Σύστημα της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας αναπτύχθηκε με σκοπό να καλύψει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ειδικότερα το νέο πληροφοριακό σύστημα συλλέγει δεδομένα τόσο από τα Πληροφοριακά Συστήματα του ΠΘ όσο και από τα μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας ώστε να είναι δυνατή η συμπλήρωση των στοιχείων που απαιτεί το σύστημα ΟΠΕΣΠ της ΕΘΑΑΕ. Επιπλέον έχει την δυνατότητα να συλλέξει και άλλα δεδομένα που θα κρίνει απαραίτητο το ίδρυμα για την πραγματοποίηση άλλων στόχων του που αφορούν την διασφάλιση ποιότητας.
 Προκειμένου η συλλογή δεδομένων να είναι κατά το δυνατόν αυτοματοποιημένη το νέο ΠΣ διασυνδέεται με τα ΠΣ του ΠΘ, όπως το Φοιτητολόγιο (Ηλεκτρονική Γραμματεία), την πλατφόρμα του e-class, το πρόγραμμα της υπηρεσίας Διασύνδεσης, τη βάση καταγραφής αποφοίτων, το ΠΣ της Επιτροπή Ερευνών, το ΠΣ της Οικονομικής Υπηρεσίας, και το ΠΣ της Διεύθυνσης προσωπικού του Ιδρύματος. Επίσης για να είναι δυνατή η αυτοματοποιημένη αποστολή στοιχείων στην ΕΘΑΑΕ  διασυνδέεται με το σύστημα ΟΠΕΣΠ της ΕΘΑΑΕ.
 Το νέο ΠΣ της ΜΟΔΙΠ εξάγει τουλάχιστον όλους τους δείκτες ποιότητας που απαιτούνται από την ΕΘΑΑΕ. Επιπλέον έχει την δυνατότητα να εξάγει και άλλους που το Ίδρυμα θα ορίσει.
 Για πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα της ΜΟ.ΔΙ.Π εκτός του δικτύου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας απαιτείται η σύνδεση στο Εικονικό Τοπικό Δίκτυο (VPN) του Ιδρύματος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο